NIEUW!

QUOTES:

STEVEN BROECKX (KCR): “ Ik ken geen enkel adviesbureau dat zo gedreven en met zoveel kennis van zaken een project opvolgt als SCV Limburg en dat aan een heel betaalbare prijs”

DENNIS GODDERIE (DENCK): “SCV is voor ons een zéér interessante en betrouwbare samenwerking omdat we weten dat we altijd kunnen terugvallen op jarenlange kennis en expertise. “

JURGEN MANGELSCHOTS (STRAIN TO DATA) “And… We have an advisory board at Strain 2 Data bv. Warm welcome to Frans Jansen, Carl Das, Marcel Van de Velde and Jef Claes and all others from SCV Limburg (Senior Consultants Vlaanderen). Looking forward to learn more and getting prepared for the real skyrocketing.”

BJORN CHRISTIS (DIRESCO): “In het kader van een project ter valorisatie van afval- en reststromen heb ik het genoegen gehad om samen te werken met ‘senior consultants Vlaanderen’. Mijn diepste respect voor hun expertise en kennis! Dit heeft geleid tot meerdere goed doordachte inzichten/oplossingen! Ik wil in het bijzonder Marcel Van de Velde, Frans Jansen en Jean Pierre Reyniers bedanken. De inbreng van SCV was enorm verrijkend en heb ik als bijzonder prettig en leerrijk ervaren!

BLOGS en CREATIEVE ERVARING:

Hits: 748