Marketing, e-Marketing, Sales

Ontdek hoe SCV Limburg uw bedrijf kan ondersteunen bij het realiseren van succesvolle verkoopresultaten door middel van onze uitgebreide marketing- en digitale marketingdiensten. Onze deskundige consultants bieden strategische begeleiding bij het ontwikkelen en implementeren van doeltreffende marketingplannen die uw producten of diensten effectief op de markt brengen. Van het identificeren van uw doelgroep tot het creëren van boeiende content en het optimaliseren van uw online aanwezigheid, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften en doelstellingen.

e-MARKETING neemt een belangrijke plaats in en de onderneming moet zorgen voor een goed

e-MARKETING PLAN.

Via website en gelinkt met sociale media zorgen we voor het verhogen van de zichtbaarheid en naamsbekendheid . Via het aanleveren van boeiende content identificeren we potentiële klanten. Het spreekt voor zich dat de aldus verkregen leads opvolging behoeven. We ondersteunen je bij het opzetten van de nodige communicatie van de sales om prospecten te genereren en hen van de degelijkheid van je product/dienst te overtuigen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning op maat.

GEREALISEERDE OPDRACHT bij:

SCV Limburg was een klankbord met bijsturing van hun e-marketing strategie met bijzondere aandacht voor de inhoudelijke aanpassing van de posts op linkedin.

Weergaven: 255

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *