WAREHOUSE mgmt & ISO certificatie GILIS OPSLAG bv

Firma GILIS OPSLAG nv

De firma GILIS OPSLAG nv werd opgericht in 1986. Met 35000 m2  opslagruimte verdeeld over 6 magazijnen is het een van de grootste logistieke dienstverleners in Turnhout en omgeving. Er wordt zowel opslagruimte aangeboden als elke vorm van logistieke handling evenals administratieve ondersteuning en douaneformaliteiten. Ook enkel huren van opslagruimte is mogelijk. In het ware house management systeem kan alles in real time opgevolgd worden door de klanten.

GILIS staat voor openheid naar de klanten en flexibiliteit. Openingsuren kunnen aangepast worden aan de noden van de klant. De juiste goederen op het juiste moment op de juiste plaats brengen tegen de juiste prijs is het motto van GILIS OPSLAG.

GILIS OPSLAG en SCV Limburg

Begin 2009 zocht het management van GILIS OPSLAG een manier om de kwaliteit van de organisatie te borgen. Men opteerde om te gaan voor een certificatie van ISO 9001-2008. Aan SCV werd gevraagd om hierbij adviserende ondersteuning te geven.

Na een intens proces werd eind 2009 na een externe audit door Bureau Veritas het certificaat toegekend.

In de daarop volgende jaren bleef SCV betrokken bij de opmaak en opvolging van het jaarlijkse kwaliteitsplan met de te realiseren doelstellingen. Tevens werd ondersteuning geboden bij interne en externe audits, het opmaken en opvolgen van KPI’s, het realiseren van klantentevredenheidsonderzoeken en zoveel meer.

In 2018 werd het ISO 9001-2008 aangepast naar de nieuwe norm ISO 9001-2015 met o.a. meer aandacht voor de belangen van de stakeholders en een SWOT-analyse. Met minimale opmerkingen vanwege de externe auditors slagen we er ieder jaar weer in om het certificaat te verlengen. Dit alles zorgt voor een leverbetrouwbaarheid naar de klanten van meer dan 99%.

Ludo Wielockx, 5 januari 2022

ludo.wielockx@seniorconsultantsvlaanderen.be

Kris Gilis, zaakvoerder GILIS OPSLAG bv

Tieblokkenlaan 8,  .2300 Turnhout
GSM: +32 485 55 75 18;  

e-mail: kris.gilis@gilisturnhout.com;

www.gilisturnhout.com

Bezoeken: 50