Van stagiair tot zaakvoerder en samen een groeiplan opgezet

Van stagiair tot zaakvoerder: Brett bestijgt bedrijfstroon

Zo verwoordde Brett het:

“Het overnemen van een deel van de aandelen was geen gemakkelijke opgave, maar dankzij de ondersteuning van Senior Consultants Vlaanderen werd dit succesvol afgerond binnen de vooropgestelde deadline. Hun team bracht niet alleen juridische en financiële expertise aan tafel, maar ook een menselijke touch waardoor ze mijn situatie enorm goed begrepen. Ze kenden mijn visie en verwachtingen, en zorgden zelf voor belangrijke inzichten die cruciaal waren tijdens het proces. Zo identificeerden ze bijvoorbeeld vroeg potentiële valkuilen en dachten ze proactief mee na over de best mogelijke oplossing.
De financiële en juridische inzichten die ze mij boden, waren helder, direct en onmisbaar. Ze zorgden ervoor dat de vele complexe juridische termen en financiële terminologie duidelijk werden overgebracht. Ik waardeer hun inzet en de passie waarmee ze mij bijstonden enorm. Hun hulp was niet enkel professioneel, maar ook persoonlijk betrokken en oprecht. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met hen samen te werken.”

Kurt Meers; https://www.made-in.be/regio/limburg/ 24-10-2023.

Consultancy & softwarebedrijf Rezolv in Leopoldsburg kondigt de benoeming aan van een nieuwe medevennoot: De 24-jarige Brett Eerdekens, die 2 jaar geleden nog als stagiair zijn eerste stappen in de onderneming zette, neemt samen met Robbie Eyckmans het roer van Rezolv in handen.

Hoewel er na zijn stageperiode geen openstaande vacatures waren, besloot het bedrijf Brett met al zijn potentieel niet te laten gaan. In augustus 2021 trad hij officieel in dienst en ging hij aan de slag als Business Analist om zijn stempel te drukken binnen het bedrijf en de diverse projecten bij klanten.

“Het is altijd ons doel geweest om talent te identificeren en te koesteren, ongeacht de leeftijd”, zegt Robbie Eyckmans, de oprichter en CEO van het bedrijf. “Ik zag in Brett een jongere versie van mezelf. Ik wilde hem het juiste platform en kansen bieden om te groeien, en dat heeft hij zeker gedaan. Hij is een vastberaden ondernemer met een scherp inzicht.”

Op zijn jonge leeftijd heeft Brett bewezen een ondernemersgeest te hebben. “Ik wist dat ik klaar was voor de volgende stap”, zegt hij. “Ondernemen was altijd een van mijn ambities en voor mij is dit dé manier om ons team en onze klanten nog beter te ondersteunen.”

Samen hebben Brett en Robbie een ambitieus groeiplan ontwikkeld voor het bedrijf. “Met Brett aan boord zijn we goed gepositioneerd om onze groeiplannen te verwezenlijken”, aldus Robbie. “We kijken uit naar een spannende en succesvolle toekomst.”

Consultants van SCV Limburg waren zijn klankbord bij deze moeilijke beslissing.

VOKA: Bedrijvig Limburg december 2023

Weergaven: 34