ADVIES bij PRODUCTONTWIKKELING en het VERMARKTEN van PURE-D toiletbril met GEUREXTRACTIE

Over DENCK

Eind 2019 werd de BV Denck Innovations opgericht met aan het roer Dennis Godderie. Bij DENCK is het ontwikkelen van innovatieve en kwalitatieve producten de kernactiviteit. We bedenken, ontwerpen en verbeteren vernieuwende producten die uitvoerig worden getest alvorens we ze in eigen beheer op de markt brengen. Ons nieuwste product is de PURE-D, dé toiletbril met geïntegreerde geurextractie.

In 2020 werkt DENCK samen met sleutelpartners het idee verder uit.

Het bedrijf investeerde in 3D-printers en bouwde een professionele testmachine om aan de DIN 19516 norm te voldoen. Met de juiste partners komt de organisatie op kruissnelheid en de ontwikkeling van het finaal product draait nu  op volle toeren. Een reeks prototypes volgen in de aanloop naar een in massa produceerbaar, kwaliteitsvol product.

De PURE-D is dé toiletbril met geïntegreerde geurextractie die zorgt voor een aangename en geurarme toiletervaring. Dankzij de krachtige en geluidsarme ventilator, wordt jouw toiletbezoek vrijwel geurloos voor jezelf en de bezoekers na jou. De PURE-D zorgt voor een feilloze afzuiging van storende geurtjes waardoor je met opgeheven hoofd het kleinste kamertje kan verlaten.

Samenwerking met SCV Limburg

Omdat SCV een verzameling is van capaciteiten en kennis, werden ze door DENCK al in het beginstadium erbij betrokken. In eerste instantie om te brainstormen over het product en de markt, maar in een volgende fase voor materiaalkennis. Naast de hulp en tips bij het ontwikkelen van het product, konden we ook beroep doen op de expertise van SCV voor het in de markt zetten van het product. SCV is voor ons een zéér interessante en betrouwbare samenwerking omdat we weten dat we altijd kunnen terugvallen op jarenlange kennis en expertise.

Dennis Godderie, DENCK INNOVATIONS BV

dennis@denck.eu , https://www.denck.eu

Rigo Breesch, SCV Limburg

Rigo.breesch@seniorconsultantsvlaanderen.be,

https://www.consulting-SCVLimburg.be

Bezoeken: 42