Participatie in de ADVIESRAAD Lambrechts-Nicolaers

Over de onderneming Lambrechts-Nicolaers

De onderneming Lambrechts-Nicolaers is gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen, de verkoop van vloer-en wandtegels en parket en voor renovaties van badkamers. Door de jaren heen en door de enorme ontwikkelingen in de bouwsector heeft het bedrijf zich verder toegespitst op 2 takken van de bouwsector: verkoop en plaatsing van keramische tegels en maatwerk in natuursteen.

De onderneming is gevestigd:

Luikersteenweg 222 | B-3700 Tongeren 

https://www.lambrechts-nicolaers.be

Samenwerking SCV Limburg

Als dynamische bedrijfsleider  heeft Michel Lambrechts behoefte aan een ADVIESRAAD. In de adviesraad, bestaande uit experten, wenst hij op geregelde tijdstippen te overleggen over diverse bedrijfsaspecten. Alle aspecten van de bedrijfsvoering kunnen aan bod komen tijdens de adviesraad vergaderingen die een drietal keer per jaar plaatsvinden, naargelang de behoefte van het bedrijf

Michel lambrechts: “De SCV Limburg consultants participeren in de adviesraad. Ze zijn nauw betrokken bij de beleidsvoering in de onderneming . De expertise van SCV Limburg kan steunen op grondige kennis van de consultants over de bouwsector aangevuld met een immense ervaring over bedrijfsorganisatie. Ze volgen ook de actualiteit vanuit de bouwsector en de algemene economische context zeer nauwkeurig op. Hun inbreng is daarom ook heel belangrijk voor de onderneming Lambrechts-Nicolaers.”

Weergaven: 26